top of page
  • Yazarın fotoğrafıSefa Züccaciye

Eylül Ayında Doğanlar İçin Mükemmel Hediye Fikirleri

Eylül sonbaharın başlangıcıdır. Özlemdir, yalnızlıktır, sevmektir... Eylül ayı şiirlere, şarkılara konu olmuştur. Romantik bir aydır Eylül ayıdır. Eylül ayında doğan arkadaşlarınıza veya eşinize veya en yakınınıza ailenize alınabilecek hediye önerileri sizlerle...






Double Wall Cam Bardaklar:

Şık ve modern Perotti Double Wall cam bardaklar, sıcak içecekleri veya soğuk içecekleri daha uzun süre sıcak veya soğuk tutar. Eylül ayının serin hava koşullarında bu bardaklar, sevdiklerinizin içeceklerini keyifle tüketmelerine yardımcı olacaktır.





Porselen Kupa:


Özel olarak tasarlanmış bir Aurora Color porselen kupa, güne güzel bir başlangıç yapmanın en iyi yollarından biridir. Eylül doğumlu bir arkadaşınıza veya aile üyesine kişiselleştirilmiş bir kupa hediye etmek, her sabah onları mutlu edecektir.




Çikolata Kabı:


Kim çikolatayı sevmez ki? Eylül ayında doğanlar için özel bir Perotti çikolata kabı seçerek, onların tatlı bir sürprizle günlerini tatlandırabilirsiniz. İçine en sevdikleri çikolataları veya trüfleri ekleyerek hediyeyi kişiselleştirin. Ve unutmayın bir çok farklı desenleriyle birlikte en sevilen çikolataları yapmayı kim istemez ki!





Cam Kavanozlar:


Romeo cam kavanozlar, ev dekorasyonu veya depolama için harika bir seçenek olabilir. Eylül doğumlu birine rengarenk cam kavanozlar hediye ederek, evlerini daha şık ve düzenli hale getirmelerine yardımcı olabilirsiniz. Farklı fikirlerle değerlendirme yapmayı ve yorumlarda paylaşmayı unutmayın.





Cam Çay Seti:


Çay içmeyi seven bir Eylül doğumlu bir arkadaşınıza veya aile üyesine Girona cam çay seti hediye edin. Bu set, çaylarını daha özel ve keyifli hale getirecek ve çay saatlerini daha da unutulmaz kılacaktır.





Eylül ayında doğanlar için bu hediye önerileri, sevdiklerinize özel bir şekilde düşündüğünüzü göstermenize yardımcı olacaktır. Hediye seçiminizi sevdiklerinizin kişisel zevklerine göre özelleştirerek, onları mutlu edin ve özel günlerini daha da özel kılın!


Diğer ürünlerimizi keşfetmek isterseniz linke tıklamanız yeterli olacaktır.


Son Yazılar

Hepsini Gör

25 Ekim Dünya Makarna Günü

Makarna gününde yapılacak makarnalar için Perotti ürünlerinin kullanım fikirleri yazımızda yer almaktadır.

bottom of page