top of page
  • Yazarın fotoğrafıSefa Züccaciye

En Modern Banyo Takımları

Her evin olmazı banyolarımız...

Küçük veya büyük her evin içerisinde bulunan ve tarzıyla fark yaratarak banyolar için en modern banyo takımlarını Perotti'de bulabileceğinizi biliyor muydunuz?

Yerli üretim banyo setlerimizi tanımak için doğru yerdesiniz.


Diamond Banyo Setleri


Yerli üretimimiz olan Diamond banyo setlerimiz farklı renklerde banyolarınıza uyum sağlayabilir. Siyah, beyaz, taupe ve gri renklerde bulunan banyo setleri rose, gold ve silver detaylarına sahiptir.


Linea Banyo Setleri


Banyolarınızı daha şık ve modern görünmesini istiyorsanız doğru yerdesiniz. Perotti olarak her zevke uygun tasarımlarla sizlerin yanındayız. Gold, Silver ve Rose olarak bulabileceğiniz Linea banyo setlerini siyah ve beyaz kapak seçenekleri mevcuttur.


Leo Banyo Setleri


Seramik banyoların vazgeçilmez maddesidir. Banyomuzun bütün duvarlarını bile seramik / fayans kaplıyoruz. Suya dayanıklı ve yüzyıllardır kullanılan bir madde olmasından kaynaklı vazgeçilmezdir. Leo banyo setleri ise seramik hammaddesine sahiptir. Beyaz, siyah, gri ve farklı desenlerle Leo banyo setlerini keşfetmek için linkten ulaşabilirsiniz.


Line Banyo Setleri


Dokusu ve desenleriyle ulaşmak istediğiniz modern görünümün top noktasını yakalayabileceğiniz Line Banyo setlerinin farklı renk seçeneklerini keşfetmek için linke tıklayabilirsiniz.


Espinho Banyo Setleri

Modern çizgilerin yer aldığı banyoların dekorasyonunu Espinho banyo setleri ile tamamlayabilirsiniz. Farklı renk seçenekleri bulunan Espinho banyo setlerini

keşfetmek için linke tıklamanız yeterlidir.


LisboneBanyo Setleri


Hammaddesi plastik olan Lisbone banyo setleri modern ve şık görünümüyle her tarzdan banyoya uyum sağlamaktadır. Silver-gold ve rose seçeneklerinin yanı sıra siyah beyaz ve gri olarak farklı kombinasyonlarda çeşitlilik sağlanmaktadır.

34 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

25 Ekim Dünya Makarna Günü

Makarna gününde yapılacak makarnalar için Perotti ürünlerinin kullanım fikirleri yazımızda yer almaktadır.

bottom of page